Feedback

Den personlige relation med mine kunder er utrolig vigtig for mig ligesom de resultater vi skaber er det. Jeg engagerer mig dybt og får stor glæde ud af at skabe gode resultater, og det mærker mine kunder. Her er kommentarer fra folk jeg har arbejdet med:

Jeg var stresset og mine hverdage virkede uoverskuelige. Jeg løb forvildet rundt i mit hamsterhjul, uden at ane hvad jeg skulle stille op for at få noget struktur på min forretning.

Det der betyder allermest for mig ved at have Marianne som mentor, er at hun har en ro og tilgang til mine udfordringer, det gør mig tryg og sikker, på mig selv og min forretning.
Den største indsigt jeg har fået ud af samarbejdet med Marianne, er at jeg ikke nødvendigvis skal kunne alt for at være en succes.
Jeg vil anbefale Marianne til de selvstændige der ikke har styr på deres forretning, eller dem der har brug for at blive udfordret på deres egen udvikling.
Er du ikke selvstændig, så kan du med stor fordel kontakte Marianne, hun har altid et nyt perspektiv at byde ind med.”

SanneB salgs og potentialeudvikling for detailbranche, www.sanneb.dk

Jeg havde længe haft tanker om at starte op som selvstændig, tvivlede på om det var det rigtige for mig.
Nu er jeg afklaret på min situation karrieremæssigt både bagudrettet og fremadrettet.
Det har været en god støtte at bruge Marianne som mentor og coach både i forhold til tanker om værdier og helt lavpraktisk mht. opstart af virksomhed. Jeg har fået redeskaber og praktik til at komme igang med mit projekt.
Jeg har og vil fortsat anbefale Marianne Demant til venner, familie og kollegaer, som ikke kan finde vejen i deres karriere.Det har været helt afgørende for mig at lægge en masse ting bag mig. Marianne har en fin forståelse for, at der er en sammenhæng mellem karriere og privatliv, og hun arbejder med begge dele.”

Advokat Christina Friis, www.advokatchristinafriis.dk

Jeg stod overfor nogle meget store personlige beslutninger i mit liv, der skulle træffes nogle valg indenfor relativ kort tid. Situationen var mildest talt umulig, svær at overskue, løsningerne havde jeg nok, men ikke modet til at handle.
Marianne har en empatisk tilgang, der fik mig til at gå fra at være lammet til at kunne træffe store beslutninger på meget kort tid, med en følelse af at jeg gjorde præcis det som var vigtigt for mig som person.
Jeg vil anbefale Marianne til private og erhvervsdrivende. Mariannes “Coaching og Sparringspartner DNA” lever op til begge områder.
Marianne har en kreativ tilgang og ser muligheder og ikke begrænsninger.”

Ameena Jensen, Dubai

Jeg sad fast, jeg ville gerne i gang med noget forarbejde relateret til firmaet i stedet for at lade alt ligge indtil “åbningsdagen”. Marianne satte spørgsmålstegn ved, hvorfor ikke gå i gang med at skrive nu – en bog, en blog? Det gav mig et boost til at tænke i muligheder og følge en lyst frem for at tænke..
Jeg har fået en struktureret plan, hvor jeg afsætter tid til at skrive – tid til mig og min passion.
Jeg vil anbefale hende til coaches, der ikke helt ved, i hvilken retning de skal gå. Til selvstændige der har brug for sparring på deres business.
Marianne smitter med hendes ”både-og” mentalitet frem for ”enten-eller”. Marianne har mine varmeste anbefalinger – hos hende er du tryg og med hende ved din side er der grobund for fremdrift og MASSER af muligheder – til DIN succes.”

Maibritt Lehmann Agesen, blogger

I was not sure, what career should I choose in Denmark, I needed support and help from somebody like Marianne.
Marianne is a very positive thinking person, and shoots many ideas in just one hour and is still able to hit the right points, so you leave with a good energy and positive thoughts.
I recommend Marianne to anyone, who is self-employed or who simply wants to improve qualities in work or balance work – life.
She gave me a strength to change the stuff I was not sure or happy about.”

Radka Venderova, www.radicalfoods.eu

Jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre noget, men jeg manglede et spark, motivation, et ydre blik, noget konkret vejledning og inspiration. Den største forskel har været, at jeg er blevet inspireret til at se muligheder frem for begrænsninger. Hver gang jeg er på vej tilbage til mine gamle, begrænsende overbevisninger, får jeg et kærligt spark i den rigtige retning. Det er en stor kilde til motivation og forbilledligt. Jeg er sejere, end jeg tror. Min selvtillid stiger og jeg tænker mere positivt omkring min situation og mine muligheder/mit potentiale.
Marianne er til dig der har brug for et indspark af ægte feminin power og gå-på-mod, direkte eller indirekte i deres liv.”

Kamilla Østrup, www.kamillaoestrup.dk

Tusind tak for al din hjælp! Det var dejligt at mærke i starten, da jeg var stresset, og havde svært ved at overskue tingene, hvordan det bare rykkede. De redskaber du gav mig, virkede, og jeg har brugt dem siden. Det gør jeg er “selvkørende”, når jeg kommer ud i de situationer, og derfor ikke har et behov for et kontinuerligt forløb. Men det betyder bestemt ikke, at jeg ikke på et tidspunkt kan få brug for en enkelt session i ny og næ, og så vil jeg kontakte dig. Du har bare været fantastisk!”

Mette Hjermind Dencker, MF.

Alt for længe havde jeg gået med mit tankemylder af drømme men uden at kunne sige – det er dét jeg vil med mit liv. Jeg var frustreret og følte at jeg befandt mig i et vakum hvor jeg måtte nøjes med at drømme, men uden at udleve drømmen.
Marianne fik sat ro på mit tankemylder. Coaching handler om mod, selvindsigt, tillid og viljen til forandring hos en selv. At være åben og ærlig og give denne åbenhed og ærlighed til Marianne skabte tillid og konstruktiv feedback i form af spørgsmål med ubekendte svar.”

Erik Franck Zøfting, Kundechef hos Danica Pension.

Marianne er bare utrolig inspirerende og positiv at arbejde sammen med – samtidig er hun realistisk uden at jeg mister håbet og troen på at det kan lade sig gøre.
Jeg vil absolut anbefale Marianne til alle der enten skal starte virksomhed op eller som er gået lidt i stå i deres virksomhed og udviklingen af denne. For der vil hele tiden være noget nyt man kan arbejde med!”

Stina Landø Bavnhøj- Personlig Træner, Life – og skyggeCoach.

Da jeg kontaktede Marianne, var jeg job-deprimeret og havde brug for sparring omkring, hvilken retning jeg skulle gå med min karriere.
At bruge Marianne som mentor, har gjort mig i stand til at se nye muligheder i mig selv.
Den afgørende indsigt for mig er; at det ikke er så svært at starte en virksomhed, hvis man tror på det.
Jeg vil anbefale Marianne til alle, der er gået i stå med deres karriere og/eller overvejer at starte en selvstændig virksomhed!”

Thomas Vidø – www.distancerunning.dk

Jeg ønskede at starte som selvstændig, men alting var uoverskueligt. Kunne ikke få styr på de tusinde tanker og ideer som jeg havde, og dér kom Marianne så ind i billedet.
Marianne stillede alle de rette spørgsmål så jeg fik den indsigt der skulle til, og samtidig har samarbejdet med Marianne fået mig til at forstå hvad der gør mig speciel og unik I forhold til mine produkter og mine konkurrenter.
Jeg vil klart anbefale Marianne til alle som vil starte som selvstændige, men som ikke er klar over hvor og hvordan de skal starte.
Hendes styrke er bl.a. at hun er både ærlig og skrap – på den gode made. Hun ser lige igennem dig, og udfordrer dig til at få det bedste ud af dig selv.”

Bianca Solveig Stjerne – www.sickandthecity.dk