Forløb

Praktisk og Personlig Sparring
Pakke 1: Du er selvstændig og har brug for en at kaste bolden op ad, en der kan se dine blinde vinkler, én der er hvor du gerne vil være. Du får praktiske redskaber som kan integreres i dit liv der hvor du er lige nu og sparring der sikrer at du kommer derhen hvor du gerne vil være. Du udfylder en DiSC person profil elektronisk og det er den vi tager udgangspunkt i. Dine styrker og dine udviklingsområder bliver gennemgået. Du får specifikke opgaver du kan fokusere på fra gang til gang. Du bliver klar over hvordan du motiverer dig selv, og hvornår du har brug for hjælp.

Pakke 2: Du vil gerne være selvstændig og har brug for en mentor som du kan bruge til at udvikle dig og dit koncept. Du vil modtage ærlig og konstruktiv feedback. Du vil blive tydelig og sikker på dit brand.
Hvordan
1. session er en 2 timers brainstorm med udgangspunkt i din drøm og idé. Du går hjem med: En stensikker handlingsplan. En veludviklet forretningsplan. En “to do” liste der er til at overskue.

Pakke 3: Du står et sted i din karriere hvor du er kommet i tvivl om du er på den rette hylde eller om du skal noget helt helt andet. Du oplever en gennemgående utilfredshed men ved ikke hvad det handler om.
Vi tager udgangspunkt i livshjulet, du vil blive opmærksom på hele dit liv hvad der gør dig lykkelig og hvad der tæger på din energi.
Fokus er med til at skabe de livsnødvendige ændringer i dit liv, du har brug for lige nu. Vi arbejder med det hele menneske.

Lad os sammen finde ud af hvor det er mest hensigtsmæssigt for dig at starte din udvikling.